Mijn verhaal

Wie ben ik

Hey jij, Ik ben Louise, het gezicht achter Petit Bain. In november 2022 begon mijn avontuur in baby spa Petit Bain. Het is meer dan alleen mijn zaak en mijn job, het is mijn passie. Ik verwen jouw mini met mijn hart en ziel. Het is heerlijk te zien hoe baby’s helemaal stress en pijn vrij zijn tijdens een spa sessie. Het verwen moment is voor mij pas helemaal geslaagd als zowel de baby als de ouders helemaal ontspannen naar huis gaan.

Naast de baby spa ben ik ook werkzaam als Vroedvrouw Louise. Ik begeleid koppels vanaf zwangerschapswens tot 1 jaar na de geboorte. Graag ben ik jullie vertrouwenspersoon en steunpilaar tijdens jullie nieuw avontuur naar ouderschap.

Het eerste levensjaar is de meest cruciale periode voor de ontwikkeling van jullie kindje. Daarom is het belangrijk in deze periode extra te investeren en aandacht te geven aan de ouder-kind hechting, maar ook aan de motorische, psychologische en emotionele ontwikkeling van jouw baby.  Daar wil ik jullie graag bij helpen. Ik leerde dat hydrotherapie & babymassage meer dan alleen ontspanning zijn en enorm veel kunnen bijdragen aan de ontwikkelingen van jouw baby. Daarom heb ik Petit Bain opgericht. Ik kan niet wachten jullie te mogen ontvangen!